Millal? 9.veebruar - 9.märts 2024 

Avatud:
E-R 10:00 - 19:00
L 10:00 - 15:00
P  suletud
Lokatsioon: Viljandi Linnaraamatukogu fuajee, Tallinna 11/1
Sissepääs: Tasuta


Rebecca Villem lõi Viljandi Tuled raames  Linnaraamatukokku installatsiooni raamatutest, mis jääb vaadeldavaks kuuks ajaks. Rebecca õpib TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias dekoraator-butafoori eriala ja kuulub kunstirühmitusse TEMA, mis on välja kasvanud Viljandi Kunstikooli vilistlastest. TEMA on osalenud performance’ite ja installatsioonidega performance festivalil Diverse Universe, valgusfestivalidel Tartu Valgus 2021 ja ka Viljandi Tuledel 2022.aastal.

Ülikooli kõrvalt on ta palju panustanud ka selleks, et suvel oleks kunstihuvilistel noortel üle Eesti põhjust tulla Viljandisse. Koostöös Eesti Kunstikoolide LIidu, Viljandi Kunstikooli ja Viljandi Avatud Noortetoaga on nad korraldanud kuuel korral noorte kunstisündmust Kunstikompott, mis igal aastal annab kuni 50nele noorele võimaluse eesti kunstnike juhendamisel õppida nende trikke ja nippe ning luua lahedaid teoseid.

Praegugi veel saab Viljandi Gümnaasiumi kõrval Ugala tiigi kaldal imetleda Rebecca ja Inessa Saaritsa loodud lopsaka ja vägeva naisfiguuriga mosaiikskulptuuri, mis valmis Viljandi Gümnaasiumi vilistlaste näituse “Ükssarvik” jaoks.

Uuri lisaks:
https://rebeccavillem.my.canva.site/portfoolio