Millal? 9.-25.veebruar              
Avatud:
24/7                          
Lokatsioon:
Vabaduse väljak
Sissepääs:
Tasuta

“Ouroboros” on innovaatiline ja mõtlemapanev puidust installatsioon, mis uurib Ellujäämise Kunsti läbi müütilise mao sümboli, kes sööb oma saba. Installatsioon viitab elu ja keskkonna tsüklilisele olemusele ning et kõik on omavahel seotud, pidevas muutumises ja uuenev. “Ouroborose” orgaaniline, kõverjooneline puidust vorm kutsub sellega suhtlema ja kaasa looma, julgustades avastama looduslike materjalide endas peituvat ilu. “Ouroboros” oma mastaapsuse ning silmatorkava visuaalse kohaloluga julgustab külastajaid mõtisklema oma isikliku suhte üle keskkonna ja planeediga ning arvestama Ellujäämise Kunsti olulisusega meie ühiskonna tuleviku jaoks.


UV LAB on arhitektidest ja disaineritest koosnev rühmitus, kes on astunud hoonete projekteerimisest kunstiliste vormide poole. Nad on mastaapseid puidust installatsioone püstitanud erinevatesse Euroopa linnadesse.

Vaata lisaks: https://www.uvlab.fr/


UV LAB kollektiivi “Ouroboros” installatsioon on kutsutud ellu Viljandi Tuled 2024 open calli raames. Viljandi Tuled 2024 open call on ametlik osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist. Viljandi Tuled 2024 open call kuulub programmiliini „Teadus ja tehnoloogia“.
https://tartu2024.ee/viljandituled/